STREAMING, KONSERTER, KONFERANSER OG MYE MER!

Foto: Onar Digernes Aase

KLIPPEMARATON 2020 - #LUB


Livestreamkonsert 


Høsten 2020 leverte vi teknikere og utstyr til en stor streamingfestival som ble arrangert sammen med Landsforeningen for uventet barnedød. 

7 lokale band stod på menyen. Målet med konserten var å samle inn penger til #LUB sitt viktige bidrag til uventet barnedød. 

17. MAI 2020 - BOKN KOMMUNE 


6 timer med streaming!


2020 ble aldri som forventet. Heldigvis har vi teknologien som gjør det mulig å nå ut til folket. Vi hadde 2 droner i luften, kamera på bilkortesje, 3 faste kamera, konfransier og ferdig innspillte videoer som ble laget for Bokn Kommune. Vi komponerte også musikken til filmene.  

Foto: Armand Svendsen

Foto: Chris Wilhelmsen

THE KVEDNABEKKJERS


Countryrock 


I over 10 år har bandet levert musikk til det norske folk. Vi har de siste årene stått for den tekniske avviklingen under konserter og studioinnspilling. I 2021 kommer bandet med ny plate som er innspillt og mikset hos Kystvind AS. 

SKEISVANG VGS


Fremtidens kunstnere


Skeisvang vidergående skole holder til i Haugesund og har gjennom mange år formet noen av norges fremste musikere. Det siste året har vi levert teknikere og utstyr til alle typer arrengement. Rett før koronaen kom hadde vi 3 uker med VK som er skolens egen festival. Her var det teater med over 15 trådløsemikker, storband og rockekonsert. Skeisvang leier inn Kystvind fordi vi har kompetansen. 

VI VIL GJERNE HJELPE DEG


Vi har kompetansen som trengs til ditt arrangement enten det er opera, konferanse, teater eller rockekonsert.

Kystvind AS

Copyright © All Rights Reserved