OM OSS

Vår historie
Kystvind AS ble stiftet i 2018 av Wolfgang B. Ognøy. Wolfgang har siden ung alder hatt et musikalsk hjerte, et øye for tekniske dubbeditter og ører for god lyd. En miksepult kjøpt i 10 årsalderen ble utgangspunktet for veien videre. 


Med seg som medeiere og aksjonærer er Venevil Birkelund og Geir Ognøy. Dette sikrer en bærekraftig fremtid og vi kan kalle oss en familiebedrift.


Fra oppstarten i 2018 har vi hatt en sunn og god vekst i antall kunder og oppdrag. Vi er alltid på jakt etter nye bekjentskap og kunder som har behov for tekniskhjelp til sine prosjekter. 


Kystvind har som mål å være best på det vi gjør - kundeservice, tilgjengelighet og kvalitet. OVER 15 ÅRS ERFARING INNEN SCENE, STUDIO OG PRODUKSJON.

VÅRE AMBISJONER OG MÅL

UTSTYR


Godt verktøy er halve jobben. Vi har bransjestandard utstyr som tilfredstiller krav fra arrangører og artister. 

BÆREKRAFTIG


Sunn økonomi og trygge rammer gjør Kystvind til en solid samarbeidspartner til ditt prosjekt. 

FREMTIDSRETTET


Vi sørger alltid for å ha kompetansen som trengs for å levere til kundens behov. Har vi ikke kompetansen så skaffer vi oss det!

MÅLRETTET


Det å levere kvalitet gang på gang er vår viktigste målsetting. Fornøyde kunder er alfa og omega. 

LA OSS JOBBE SAMMEN

VI HJELPER DEG MED ALT

Skal det arrangeres konsert trengs det mer en bare høyttalere og mikrofoner. Bandet skal ha like god lyd på scenen som publikum har foran scenen. Vi ønsker å være med fra starten og planlegge din konsert. Det gir bedre resultat og gode rammer for deg som arrangør og artist(er). 


- Planlegging

- Strategi

- Opprigg

- Avvikling

- Nedrigg

- Evaluering Har du planer om å arrangere konferanse er planlegging og dialog med foredragsholdere, matleverandører og utleier av lokale vesentlig. Lar du Kystvind planlegge din konferanse ordner vi alt. 


- Mat

- Underholdning

- Konferansier

- Streaming

- Lokale

- Overnatting

- Kjøreplan

Kystvind AS

Copyright © All Rights Reserved